Stagiunea estivala MASCA

Incepand din luna mai teatrul Masca da startul stagiunii estivale in aer liber. Spectacolele din aceasta stagiune fac parte dintr-un proiect socio-cultural prin care se incearca facilitarea accesului publicului la actul cultural, teatrul Masca fiind promotorul conceptului de teatru in aer liber din Romania.

“Ne intoarcem cu drag in mijlocul dumneavoastra – publicul nostru, care ne-ati rasplatit ani de-a randul cu ropote de aplauze si va invitam sa ne fiti alaturi si in aceasta vara. Luna mai ne aduce bucuria implinii a 20 de ani de la infiintare, motiv pentru care v-am pregatit o multime de evenimente culturale inedite”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Pierrot Lunatecul, Actorii, Doamna cu Catelul, Cocktail, Statuile si Fior d’ Amor in Bucuresci sunt doar cateva din spectacolele pe care bucurestenii le vor putea viziona in cadrul acestei stagiuni estivale. Teatrul Masca a pregatit pentru public momente inedite de teatru, pantomima, dans, parade cu marionete si expozitii.

Intrarea publicului este libera.
Detalii pe

www.masca.ro