Voca People – ArCuB

Dupa show-urile de mare succes sustinute la Paris, Barcelona, New York si multe alte orase de pe toate continentele, extraterestrii muzicali de pe planeta Voca vin sa se imprieteneasca si cu publicul bucurestean, sustinand sapte reprezentatii explozive, cu muzica din toate timpurile, cu mult umor si interactiune cu spectatorii. Concertele vor avea loc in Sala ArCuB, incepand de miercuri, 31 octombrie, pana duminica, 4 noiembrie.

Grupul VOCA PEOPLE este format din 8 muzicieni – extraterestri: 3 cantarete extratereste care produc cele mai reusite sunete vocale feminine (soprana, mezzosoprana si alto), 3 solisti masculini extraterestrii (tenor, bariton si bass) plus 2 interpreti de beat – box extraterestri, care creeaza sonoritati ne-pamantene extraordinare.

Creatorul, directorul artistic si producatorul trupei, Lior Calfo, este un cunoscut actor de comedie israelian, detinator a numeroase premii. La inceput, proiectul VOCA PEOPLE a fost doar o idee oarecum excentrica a lui Kalfo – avand un format foarte diferit fata de cel actual. Lior a gandit acest proiect timp de patru ani, primele repetitii fiind demarate in februarie 2009. Videoclipul VOCA PEOPLE, lansat pe YouTube in aprilie 2009, s-a bucurat de un succes fulminant, site-ul fiind accesat de peste 5 milioane de oameni din intreaga lume. In mai putin de patru luni, trupa a devenit un fenomen muzical unic. Celalalt component de baza al grupului, Shai Fishman, este regizor, compozitor si director muzical.

Conceptul spectacolului se bazeaza atat pe talentul interpretilor cat si pe o poveste pe cat de simpla, pe atat de atractiva: dupa un mileniu de calatorii in spatiu, oamenii VOCA invata muzica si obiceiurile terestre cu ajutorul publicului. Simpaticii extraterestri exploreaza universul sonor al melodiilor interpretate de-a lungul timpului de: ABBA, Queen, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Glenn Miller, George Michael, Spice Girls, precum si pe cel al creatiilor clasice ale unor mari compozitori: Mozart, Brahms, Bach, Beethoven, Bizet, Händel, Rossini si Carl Orff.