Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei

Vezi video

Editura ALL si Teatrul de Revista „CONSTANTIN TANASE” au organizat la o cafenea din centrul Bucurestilor o intalnire inedita cu actorul ALEXANDRU ARSINEL.
Acesta si-a lansat biografia intitulata „Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei. Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel”.

Sponsor al cartii este CATENA.

Au fost prezenti Alexandru Arsinel, Directroul Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, Maria Capelos (jurnalist la „Medien Holding”) si Mario De Mezzo (CEO Grupul Editorial ALL), alaturi de artisti ai Teatrului de Revista „CONSTATIN TANASE”, colegi de breasla, interpreti, scriitori, critici literari, oameni de arta si cultura.

Stela Popescu, Cristina Stamate, Nae Lazarescu, Alexandru Lulescu sau Adriana Trandafir, tinerii actori Nae Alexandru, Raluca Guslicov, Monalisa Basarab si oana Ghioca, regizorul Cezar Ghioca, scriitorul Aurel Storin, scenografa Boby Dinulescu, realizatorul Ioana Bogdan, Iuliana Marciuc, Cristian Topescu, Octavian Ursulescu si multi, foarte multi admiratori ai maestrului Arsinel au tinut sa ii fie alaturi cu ocazia acestui eveniment de referinta din viata si cariera sa.

In aceasta carte, Alexandru Arsinel se destainuie si ne dezvaluie, asa cum este si titlul, drumul parcurs din satul natal Dolhasca pana pe Calea Victoriei, locul unde se afla Sala SAVOY a Teatrului de Revista „Constantin Tanase”.
Cine ii citeste confesiunile, amintirile, intamplarile mai vesele sau mai triste, va avea ocazia sa-l cunoasca pe OMUL Alexandru Arsinel si apoi pe marele actor de teatru si film, pe acela care evoca trei „epoci istorice” prin care a trecut. Pentru ca, aceasta carte este o poveste de viata unica si prea putin stiuta.

In aceste destainuiri, Alexandru Arsinel ne propune discret sa gandim atent la calea profesiei alese si sa nu uitam nicio clipa de cei de langa noi, de familie, de colegi, de prieteni si, in cazul sau, de publicul spectator.

Toti admiratorii lui Alexandru Arsinel vor avea ocazia sa obtina un autograf si o dedicatie pe CARTE din partea maestrului si sambata, 24 noiembrie, la orele 16.00, la Stand-ul Editurii ALL din incinta Pavilionului Central ROMEXPO, cu ocazia celei de-a 19-a editie a Targului International „GAUDEAMUS” – Carte de invatatura. Atunci va avea loc lansarea oficiala a cartii sale.

Oana Georgescu
Foto: Sabina Gheormescu