Flavius Ionut Hosu – Garana Jazz Festival 2011

O surpriza inedita a ultimei zile de festival a fost un intermezzo sustinut de bateristul Flavius Ionut Hosu, in varsta de numai 11 ani.

La varsta de un an se joaca pentru prima data la tobe, la varsta de trei ani descopera singur ritmuri, la patru ani are prima aparitie pe o scena, dupa care au urmat numeroase spectacole prin tara si emisiuni TV. In septembrie 2005, cand abia implinise cinci ani, a participat pentru prima data la Festivalul National Concurs Curierul din Pitesti, unde a obtinut locul I la categoria 7-14 ani. In noiembrie 2005, in urma unui recital la Festivalul International de Jazz de la Brasov, a cantat pentru prima data cu o trupa din SUA in direct, fara nicio repetitie.

Pana in prezent a fost la cel putin 50 de spectacole in tara si in strainatate, are 20 de aparitii la diverse televiziuni, la emisiuni de foarte mare audienta. Poate canta aproape orice stil de muzica, cu orice formatie profesionista, la prima vedere (a demonstrat-o in cateva randuri).

A fost invitat la DrumVision, festival desfasurat la Bucuresti in ultimii 2 ani.Desi aparitia lui pe scena de la Garana a avut loc dupa miezul noptii, micul baterist a sustinut un solo de 20 de minute in mare forta si a reusit sa capteze atat atentia publicului, cat si a muzicienilor prezenti la festival. Marius Giura ne-a oferit astfel inca un cadou.