Un pic prea intim la Nottara

Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului Nottara a gazduit premiera piesei „Un pic prea intim” de Rajiv Joseph, în regia lui Cristian Juncu. Aceasta a fost programata cu ocazia primei editii a Festivalului International de Teatru „Fest(in) pe Bulevard”.

Interpretat de Andi Vasluianu, Ty Greene, eroul din „Un pic prea intim” este un tip normal care s-a trezit brusc cu „trei probleme” foarte mari. Intr-un puseu de performanta erotica, dublat de o promiscuitate fara precedent pentru el, Ty a reusit intr-o saptamana sa lase insarcinate trei femei: iubita „oficial”, pe vecina de alaturi – o femeie casatorită, 45 de ani si pe studenta lui, de 18 ani. In textul de un comic taios al dramaturgului Rajiv Joseph, sunt aduse in lumina toate succesele si esecurile din viata lui Ty.

In timp ce femeile se intalnesc si isi dau seama de ceea ce s-a intamplat, Ty realizeaza ca existenta lui a luat-o complet razna. Spectacol al stagiunii 2013 – 2014 a Teatrului Nottara, „Un pic prea intim” este o piesa cu „un ceva care te face sa nu te poti uita in alta parte” („New York Times”). Este o comedie despre prietenie si dorinta carnala, dar si despre felul in care cele doua nu pot fi asociate.

Din distributie fac parte Andi Vasluianu (Ty), Catrinel Dumitrescu (Maureen), Dan Bordeianu (Seth) Cristina Florea (Jen), Diana Roman (Becca), Irina Velcescu (Franny). Regizorul Cristian Juncu semneaza si ilustratia muzicala. Coregrafie apartine lui Attila Bordàs, iar scenografia lui Cosmin Ardeleanu.

Sensoarte.RO este Partener Media al acestui eveniment.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu