Titanic Vals

Acelasi Titanic, o poveste cu happy end


Multi au suferit de pe urma naufragiului dar si multi s-au bucurat….Sa ne gandim numai la mostenirile ivite pe neasteptate din spuma valurilor… cum o face Tudor Musatescu . Ce rasturnare extraordinara de situatie aduce acest vapooooor maaaaare in viata unei miiiici comunitati de provincie. Cum s-a dus unchiul Tache si cum a venit in locul lui…banetul si deputatia.

Secretul succesului

Ai crede ca dupa atatia ani de la scriere nu prea mai e loc in peisajul underground de azi de asemenea piese. As! Comedia Titanic Vals nu si-a pierdut cu nimic prospetimea chiar daca a vazut lumina rampei acum 81 de ani. Secretul longevitatii ni-l dezvaluie chiar dramaturgul. Actiunea se petrece in zilele noastre, in orice oras unde exista soacre, neveste si prefecturi.

Pe repede-nainte

Un naufragiu, o mostenire neasteptata, un candidat surpriza pentru un loc in parlament, un testament misterios, discursuri politice, buclucuri sentimentale, lovituri de teatru si rasturnari de situatie, intr-un spectacol-satira ce dezvaluie noi perspective asupra umorului lui Musatescu.

Acest material va este oferit prin programul Catena pentru arta

Realizatori: Mihaela Moldoveanu
Oana Georgescu