Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare

Spectacolul nostru contine doar 14.205 cuvinte, in timp ce Operele Complete editate la Oxford insumeaza peste 1.258.437 de vorbe. Aceste piese interpretate intr-o maniera traditionala dureaza - fara aplauze - 127 de ore si 58 de minute. Noi vi le vom prezenta - cu aplauze - in numai 75 de minute! Iar la sfarsit veti pleca de aici complet culti!

Este promisiunea a trei actori extraordinari si a unui regizor, Eugen Gyemant. Dan Radulescu, Ionut Grama si Andrei Seusan fac slalom printre artele spectacolului in incercarea de a convinge publicul ca Will Shakespeare, marele bard, merita …Sa fie citit, ascultat, inteles.

Chiar daca cei trei par niste circari, ei doar isi adapteaza discursul si interpretarea la asteptarile publicului modern (nevoit sa fuga din fata televizorului ca sa vina la teatru). Nu va luati dupa aparente. Sigur o sa plecati multumiti dupa piesa. Ati ris de marele Will, poate ati retinut frumoase replici din operele lui de care poate nici nu stiati, si in mod sigur ati invatat cum se tipa intr-o piesa.

Cum tipa Ofelia si mai ales de ce tipa frumoasa Ofelia. Ce batalie se da in sufletul ei? Cei trei actori va vor explica totul pe indelete. Nu-i ratati! O asa lectie de actorie in care invatati si sa tipati…din interior , cu stil, cu forta…face toti banii!

Acest material va este oferit de Catena

Realizatori: Oana Georgescu
Mihaela Moldoveanu