NOT GUILTY. THRILLER. DE IRINA ANDRONIC

Irina Andronic, acum in varsta de 17 ani, isi continua pasiunea pentru cinema cu un nou rol.
Acela de regizor de film. Dupa ce, in urma cu nu multi ani, a avut roluri principale in lung-metraje realizate de Studioul Experimental Tabara de Film, cum ar fi „Scoala de vara”, un film cu si despre problemele adolescentilor sau Revederea, in care ii da replica actritei Maia Morgentsern,( A fost foarte emoționat și a fost o onoare să joc alături de Maia. Mi s-a făcut pielea de găină și am început să plâng de emoție, când am aflat cu cine voi juca), iat-o acum pe Irina studenta la Colegiul de Arta din Londra. E evident ca pasiunea pentru cinema va lua forme noi si originale ajutand la creionarea unei frumoase cariere.

Not Guilty, Premiu de Excelenta la Roma

Cinema-ul romanesc se imbogateste cu un nou thriller, Not Guilty, regizat de tanara Irina Andronic si produs de Bogdan Alexe. Despre subiect Irina povesteste ca este …O poveste crudă de răzbunare a unei femei cu un trecut tulburător, dispusă să meargă la lungimi extreme pentru a provoca aceeași durere de care a avut parte. Dupa drama dureroasă, ea a decis să nu mai lase oameni ca ei să scape și începe o noua etapă în viata ei alături de un partener la fel de periculos ca ea…
Bogdan Alexe a produs si filmul La limita, distins cu Marele Premiu la Festivalul International PROPATRIA, care a avut loc de curand la Roma. La acelasi festival thrillerul NOT GUILTY a fost prezentat in premiera absoluta si a obtinut un Premiu de Excelenta. NOT GUILTY (NEVINOVAT) a fost deja selectat pentru o competitie nationala a elevilor si studentilor din Marea Britanie. Echipa de productie isi doreste ca filmul sa mearga si la alte festivaluri si sa fie prezentat poate chiar la Cannes. Actorul Marius Bodochi, care a avut generozitatea de a sprijini și încuraja acest demers prin valoroasa sa prezență actoricească, a mărturisit că tarziu a aflat cu uimire ca regizoarea are doar…17 ani, fiind uimit si placut surprins de maturitatea si intuitia sa. Este extrem de inteligentă și de matură în gîndire și îi prevăd un viitor încununat de succes!
NOT GUILTY, un thriller de Irina Andronic
Cu Marius Bodochi, Dan Tomescu, Bogdan Mihai Bruma, Nicolas Catianis Jr, Dan Profir, Ioana Vivisenco, Filip Popa, Stefan Mihai, Alexandru Rusu.
Realizator: Mihaela Moldoveanu