Musicalul Coana Chirita

Dupa succesul premierei spectacolului „Primavara Magnoliilor” care a marcat si inaugurarea Gradinii de Vara „GIULESTI” a Operei Comice pentru Copii (director SMARANDA OTEANU-BUNEA), un public numeros si multe vedete au tinut sa fie prezente dupa numai o saptamana la un alt spectacol de mare succes al actualei stagiuni.

Este vorba despre musicalul „Coana Chirita” cu STELA POPESCU in rolul principal. Gradina GIULESTI a fost arhiplina, iar actrita Adriana Trandafir, actorul Gabriel Fatu, Deea si Dinu Maxer sau Oana si Viorel Lis si-au gasit cu greu locuri. Musicalul realizat dupa “Chirita in provincie” de Vasile Alecsandri si regizat de Cristian Mihalescu, pe muzica lui Al.Flechtenmacher este unul dintre succesele incontestabile ale actualei stagiuni a Operei Comice pentru Copii.

Ambele spectacole („Primavara Magnoliilor” si musicalul „Coana Chirita”) au fost prezentate la cea de-a VI-a editie a Festivalului Romanilor de la Nurnberg organizat de Asociatia Culturala “ROMANImA” (Doina si Vasile Dolbea). Invitata de onoare a fost marea actrita Stela Popescu. Deloc intamplator, evolutia artistilor Operei Comice pentru Copii avea sa fie rasplatita cu Premiul „BRAVISSIMO” si cu invitatia oficiala de a participa si la editia de anul viitor.

Oana Georgescu