In Memoriam Alexandru Tocilescu

Regizorul Alexandru Tocilescu s-a declarat emotionat de prezenta tuturor celor care au venit, joi, la dezvelirea stelei care ii poarta numele de pe Bulevardul Celebritatilor din Capitala, adaugand ca acest lucru inseamna ca lumea inca mai asteapta ceva de la el si multumind pentru incurajare. El este primul regizor care primeste aceasta distintie.

La evenimentul prilejuit de ziua de nastere a regizorului, au fost prezenti, printre altii, actorii Stela Popescu, Ion Besoiu, Irina Petrescu, George Mihaita, Ileana Stana Ionescu, Florina Cercel, Valentin Uritescu, vicepresedintele UNITER, Aura Corbeanu, vedeta TV Virgil Iantu, dar si reprezentanti ai primariei Bucuresti.

Incepand de anul acesta, lunar, este acordata o stea pe Bulevardul Celebritatilor unui artist care isi serbeaza ziua de nastere in luna respectiva. Proiectul “Walk of Fame”, situat in Piata Timpului, dedicat “valorilor artistice ale teatrului si filmului romanesc”, este initiat si organizat de Teatrul Metropolis si centrul comercial Cocor din Capitala.

Directorul Teatrului Metropolis, George Ivascu, a declarat la eveniment: “Avem nevoie de modele, de oameni care impun repere”, iar Tocilescu, ca regizor, “a construit povesti pentru noi”. “Teatrul isi indeplineste misiunea in fiecare zi si naste sperante”, a mai spus Ivascu.