Dominic – Petru Virtosu – Here & Now

Artistul Dominic - Petru Virtosu a deschis o noua expozitie de pictura si grafica intitulata “Here & Now”. Peste 60 de lucrari sunt reunite in spatiul generos al Academiei de Studii Economice, strada Caderea Bastiliei nr. 2-10, cladirea Ion N. Angelescu, etajele 1 si 2.

Expozitia Here & Now de Dominic – Petru Virtosu la ASE

Lucrarile pe care le-am adus aici in expozitie sunt lucrari usor provocatoare pentru ca au fiecare cate un element din realul pe care-l avem toti in jurul nostru in fiecare zi, dar acel element are o turnura usor fantastica.

Lucrarile mele pornesc de la mici fragmente de prezent: felia de tort, plimbarea cu barca, zborul; si transced intr-un univers al posibilului, un spatiu in care regulile gravitatiei, timpului si miscarii sunt schimbate si necunoscute spune pictorul Dominic – Petru Virtosu.
Expozitia Here & Now a artistului Dominic – Petru Virtosu poate fi vizitata pana pe 28 februarie 2015 la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Expozitia este organizata in cadrul Programului Pictorii ASE-ului.

Despre cariera artistului Dominic – Petru Virtosu

Nascut in 1983 in Bucuresti, Dominic – Petru Virtosu a absolvit in 2006 Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, la sectia Pictura, iar in anul 2012 a finalizat Masteratul in Pictura in cadrul aceleiasi universitati. In perioada 2011 – 2012 participa la Programul de studii Erasmus la Hochschule fur Grafik und Buchkunst, Leipzig, Germania.
Are numeroase expozitii personale si participa la numeroase expozitii de grup in tara si in strainatate.
Acest material va este oferit de Programul Catena pentru arta.
Realizator: Bogdana Contras