Galeria Senso la Targul de Arta Positions Berlin

In luna septembrie 2017, Galeria Senso a participat cu succes la Targul International de Arta Positions de la Berlin. Galeria a participat cu artistii Edith Torony, Nicolae Moldovan si Ion Anghel, prezentand lucrari de pictura si ceramica. Participarea Galeriei Senso la Targul Positions a fost sustinuta de Catena Grup, prin Programul Catena pentru Arta.

Targul International de Arta Positions Berlin a selectat 84 de galerii din 15 tari, prezentand cei mai reprezentativi artisti ai momentului. Targul a atras 16.000 de vizitatori in spatiul sau expozitional de peste 6.500 mp de la Arena Berlin.

Galeria Senso nu este la prima participare la evenimente de talie internationala. In anul 2014, a fost prezenta la Targul de Arta Contemporary Art Ruhr (C.A.R), cu artistii Anca Boeriu, Marius Burhan si Eduard Duldner, iar la editia din 2015, cu graficiana Ana Stefania Andronic (Buzu).
De asemenea, a participat la editia 2015 a Targului de Arta ArtSafari cu artistii Ana Stefania Andronic (Buzu) si Corneliu Vasilescu, iar in 2017, cu Ana Stefania Andronic (Buzu).

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras