Dragostea in patru tablouri

Premiera TNB, proiectul 9G, Dragoste in patru tablouri de Lukas Barfuss, este un thriller psihologic in care doua cupluri isi intersecteaza existenta.
Elena Morar, regizoarea spectacolului, ataca, prin intermediul povestii, tema universala care ne macina sau ne imbogateste existenta: iubirea. Cu ramificatiile ei, iubirea in cuplu, plictiseala, nevoia de diversitate sexuala, variatia, asa cum apare ea des in limbajul cuplurilor din poveste. Personajele cauta ceva ce le lipseste acasa, ceva care sa le condimenteze existenta. In final totusi, nu sunt fericiti cu alegerile lor. Le lipsesc maturitatea, intelegerea nevoilor celuilalt, toleranta.

5 personaje in cautarea fericirii

Ce e mai important in dragoste? Increderea, siguranta, dependenta? Sau fidelitatea? Si atunci cand ele nu mai exista, ce urmeaza sa aleaga o casnica labila psihic sau o pictorita dedicata artei sale? Intr-o lume socata de propiile ei reactii spectacolul Dragoste in patru tablouri nu da raspunsuri, dar ne obliga sa ne punem intrebari si sa gasim propriile noastre raspunsuri.
Din distributia spectacolului Dragoste in patru tablouri fac parte Alexandra Fasola, Sorina Stefanescu, Lucian Iftime , Bogdan Nechifor si Liviu Chitu .
Acest material va este oferit prin programul Catena pentru Arta
Realizatori: Oana Georgescu
Mihaela Moldoveanu