Cupluri, la Godot Cafe-Teatru

Cupluri, spectacolul regizat de Vlad Zamfirescu la Godot Cafe-Teatru, este un spectacol coupe, realizat din trei piese scurte ale dramaturgului Donald Margulies.

Lasa grijile si incepe sa razi!

Un cuplu care au refuzat onoarea de a fi nasii copilului unor vechi prieteni afla ca tocmai au mancat la cina, camuflata in lasagna, placenta copilului, care ar fi trebuit sa creeze o legatura spirituala pe vecie cu micutul. Un sot incornorat de o sotie paraplegica este binecuvantat de aparitia in peisaj a unei foste iubite actualmente hot, dar cu trecut supraponderal. Un politist dur, insarcinat cu supravegherea unei ex-traficante de droguri ii gateste acesteia o tarta, chiar in apartamentul ei, asteptand momentul in care sa-si marturiseasca iubirea. Fiecare schimb de replici ascunde nu un gag, ci o enigma. Textul este inteligent si inofensiv-ireverentios. Situatiile sunt cat se poate de verosimile si , in acelasi timp, atat de hilare incat frizeaza absurdul. Tot ce iti ramane sa faci, odata prins in aceasta hora, este sa te detasezi si sa razi, pentru ca viata este savuroasa, oricum.

O distributie hot

Vlad Zamfirescu sustine un adevarat examen de regie in acest spectacol in care nu joaca.Folosind experienta de a fi lucrat, ca actor, cu regizori de marca, dar si cu actori pe masura, Vlad Zamfirescu, care nu e la prima experienta regizorala, convinge si de data aceasta, iar colaborarea cu tinerii actori din distributie se dovedeste o formula de succes. In spectacol ii putem vedea pe Diana Cavaliotti, Andreea Vasile, Tudor Aaron Istodor, Mihai Conrad Mericoffer/ Dan Radulescu, Irina Velcescu/ Cristina Florea, care reusesc sa tina spectatorii intre surprize si hohote de ras.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Ema Nicola.