Catena, partener al Festivalul Filmelor de Cannes la București 11!

E a unsprezecea ediție a Festivalului Filmelor de la Cannes la București! Și anul acesta Catena susține acest festival, ca partener de tradiție încă de la prima ediție!

O ediție atipică, de pandemie. Dar iată că organizatorii, Cristian Mungiu și echipa sa s-au încăpățânat să ne aducă filmele așteptate. Ca să nu-și dezamăgească fanii, deși cinematografele s-au închis, proiecțiile vor avea loc outdoor, pe pergola Grădinii Cărturești-Verona, în curtea Muzeului de Artă Recentă, de pe bvd Primăverii, și în drive-in-ul de la Snagov Park.

Mads Mikkelsen e incontestabil vedeta festivalului de anul acesta! Ultimul film al actorului, în regia lui Thomas Vinterberg, va fi proiectat în trei seri ale festivalului. Druk, Another Round s-a plimbat pe la toate festivalurile mari. Ne bucurăm să-l vedem și la București. Filmul a avut un succes atât de mare și interpretarea lui Mads Mikkelsen a fost atât de apreciată, încât îl putem considera ca fiind câștigătorul Cannes-ului de anul acesta.
Măcar în inimile noastre!

Să uităm de pandemie măcar pentru o săptămână și să mai vedem niște filme bune! În aer liber, cu masca de protecție! Între 23 octombrie și 1 noiembrie!