Expozitia Corpul digital

Expozitia internationala Corpul digital este organizata de galeria Galateca impreuna cu Asociatia Tangaj Dance. Expozitia este un eveniment organizat in cadrul Bucharest International Dance Film Festival si este deschisa in perioada 9-13 noiembrie 2016 la galeria Galateca.
Expozitia Corpul digital reuneste artisti din Germania, Italia, Finlanda, Marea Britanie, Austria si Argentina, care isi prezinta cercetarile si demersul artistic, expunand lucrari care surescita intelectul si emotionalul. De la lucrari de arta video, pana la obiecte sculpturale interactive sau robotice, la performance si poem digital, fiecare lucrare exploreaza concepte inedite pornind de la ideea ca era digitala foloseste corpul ca element, il transforma in obiect, il decorporalizeaza, defragmenteaza si il prelungeste biomecanic.
Expozitia internationala Corpul digital prezinta lucrarile artistilor: Antonella Mignone si Cristiano Panepuccia (Italia), Camila Levy Daniel, Leyla de la Hoz si Pedro Giacomolli (Argentina), Christian Faubel (Germania), Emilia Izquierdo (Marea Britanie), Francesca Bonfatti (Italia), Johanna Nuutinen (Finlanda), Kosmas Giannoutakis (Austria), M. Kardinal (Germania), Thomas Grogan (Marea Britanie).
In cadrul expozitie vor avea loc o serie de conferinte si performance:
10 nov, intre orele 18-19: Just a little avatar dance: an artist’s journey, lecture cu Claudia Hart (SUA)
11 nov, intre orele 14-16: ME, happening de Johanna Nuutinen (FN)
12 nov, intre orele 15-16: Songs from my analogue utopia, video performance de Christian Faubel (DE)
13 nov, intre orele 14- 16: ME, happening de Johanna Nuutinen (FN)
Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras