Carmen 3D

Opera “Carmen” compusa de Geroges Bizet dupa nuvela omonima a lui Prosper Mérimée care a avut premiera in anul 1875 prezinta mult iubita poveste a vulcanicei Carmen, o tanara tiganca seducatoare a carei iubire este pe cat de efemera, pe atat de pasionala si care are un efect devastator asupra barbatilor din viata ei.

Brigadierul Don Jose insusi se indragosteste iremediabil atunci cand o vede pe Carmen pentru prima oara, iar gelozia ii va anihila complet simturile pana la crima atunci cand tanara il paraseste pentru un alt barbat.
Reprezentatia de la Royal Opera House este adusa in fata publicului roman intr-un format 3D care pentru un spectacol de opera reprezinta o inovatie absoluta. Surprinzator, in timpul vizionarii, imersiunea spectatorului este atat de reusita incat acest format pare a-si dovedi valoarea si utilitatea chiar mai mult decat in ceea ce priveste o simpla opera cinematografica.
“Carmen 3D” este un spectacol ce nu trebuie ratat, atat pentru faimoasele acorduri ale lui Geroges Bizet cat si pentru experienta inedita care ii este oferita fiecarui spectator.

Distributie: Christine Rice (Carmen), Bryan Hymel (Don José), Aris Argiris (Escamillo), Maija Kovalevska (Micaëla)
Compozitor : Georges Bizet
Autori libret : Henri Meilhac, Ludovic Halévy
Regie: Francesca Zambello
Dirijor: Constantinos Carydis
Montaj : Julian Napier

Alexandra Botau