Cabaretul Cuvintelor, de Matei Visniec

Pus in scena de TIP, Teatrul Independentilor Profesionisti, in regia lui Alexandru Nagy, dupa un text scris de Matei Visniec.

Cuvintele isi spun propria poveste

La ce bun sa mai povestesti povesti, cand fiecare cuvant este o poveste, daca fiecare cuvant este o poveste si fiecare intalnire dintre doua cuvinte este o poveste noua, inseamna ca atunci cand se intalnesc doua cuvinte, se intalnesc trei povesti. Da, trei povesti se intalnesc de fiecare data cand se intalnesc doua cuvinte. Trei povesti frumoase, nespuse, NOI, se intalnesc si se povestesc intre ele cand se intalnesc doua cuvinte… Matei Visniec

Matei Visniec – o distributie doldora de talent

Aflat in sala in timpul spectacolului, dramaturgul a marturisit ca a fost extrem de incantat de aceasta bijuterie de spectacol, creata de patru actori foarte talentati si un regizor extrem de promitator.
De altfel, Aida Avieritei are in palmares Premiul pentru cea mai buna actrita la Gala Hop 2013,
Octavian Costin a obtinut premiul Amza Pellea la Gala Hop 2013, Ionut Niculae a jucat in mai multe productii de film si teatru iar Stefan Pavel este un vechi colaborator al tanarului regizor Alexandru Nagy in spectacole precum Asteptandu-l pe Godot si The Human Trashcan.
Alexandru Nagy, regizorul, este membru fondator TIP, absolvent al unui master de regie la East 15 Acting School de la Londra si a montat deja doua spectacole in capitala Marii Britanii, dintre care unul tot pe un text de Visniec, Sexul femeii ca un camp de lupta in razboiul din Bosnia.

Acest spectacol se joaca la Teatrul Mignon, str. HristoBotev, nr.1.

Acest material va este oferit prin programul Catena pentru Arta
Realizator Mihaela Moldoveanu
Redactor Ioana Bercaru