‘Unde-i autorul?’ – adaptare dupa „Autorul e in sala”, de Ion Baiesu

Scoala de Teatru Qfeel invita publicul spectator la un nou spectacol de teatru in regia Alexandrei Rosu, eveniment gazduit de Teatrul de Arta Bucuresti (Str. Sfantul Stefan, nr. 21).

„O piesa in curs de scriere… impreuna cu tine, cu mine, cu fiecare dintre noi. Daca vrei sa mai cunosti putin din tine si sa inveti lectii profunde razand, vino sa aflam impreuna <>” – sustin organizatorii proiectului realizat de Scoala de Teatru Qfeel. Din distributie fac parte Sorin Lucaci (Pompiliu), Raluca Marin (Stela), Andreea Banu (Neli), Diana Craciun (Militianul / Sotul / Pompierul), Tiberiu Cnab (Boamba), Daniela Filip (Firuta), Delia Zavate (Lili), Ionela Serban (Flori), Elena Maruta (Comentatorul), Bogdan Musat (Autorul).

El – Barbatul cuceritor, pacalitor, charismatic, sarmant

Ele – Prototipuri feminine: infidela, intelectuala, disperata, puternica. Toti interactioneaza pentru a transmite mesaje puternice de care multi fugim – ce este mai dureros: a fi inselat sau a insela? A trai o poveste trista sau mai bine nimic? Cat iubim si cat suferim in relatii? Cine greseste mai mult: barbatul sau femeia?

www.cursuri-actorie.ro