Nikos Vertis, superstarul muzicii grecesti, in concert la Bucuresti

De ziua femeii, Nikos Vertis Live la Sala Palatului, vineri, 16 martie, ora 20:00

Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine in Romania cu un concert live de exceptie, care va avea loc pe 16 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti

Nikos Vertis a pregatit un show spectaculos, special pentru toate femeile, cu piese noi de exceptie, construit cu dragoste si pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din Romania, care si-au manifestat intens dorinta de a-l revedea pe celebrul artist grec.

Tot ce imi doresc este ca muzica mea sa atinga cat mai multe suflete si sa bucure cat mai multi oameni. Pentru mine, satisfactia publicului reprezinta succesul. Le multumesc tuturor romanilor care iubesc muzica mea si ii asigur ca dragostea lor ma onoreaza si ma obliga. Va astept pe toti pe 16 martie, la Sala Palatului, sa cantam, sa dansam, sa traim impreuna momente de neuitat. – a marturisit Nikos Vertis.

Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este la ora actuala cel mai popular artist al Greciei, avand totodata o cariera internationala de succes in Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis in lumea muzicii a inceput spectaculos, primul sau album, din 2003, obtinand titlul de Debutul Anului si Discul de Platina pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat sa obtina Discuri de Platina si de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o imbinare de muzica traditionala greceasca cu pop si dance. Vocea speciala a lui Vertis si emotia pe care o transmite asigura succesul tuturor concertelor live pe care le sustine. Nikos Vertis este recunoscut ca cel mai popular artist, cu un respect deosebit pentru public.

Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului. Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestra de muzicieni si va prezenta un show la cele mai inalte standarde.

Primii 500 de spectatori care vor cumpara bilete la categoria VIP vor primi cate un martisor cu poza artistului.
Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului si online pe bilete.ro, vandbilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, myticket.ro, entertix.ro.