Masina Timpului 2.0 @ Palatul Suțu

Joi 9 octombrie, ora 19:00 la Palatul Suţu, o nouă întâlnire cu Maşina Timpului.

Partea interesanta la Masina Timpului este ca n-a fost inca inventata, așadar poate lua orice forma. A doua oara ia forma unui tren de metrou care goneste pe Magistrala Timpului si opreste in statia fiecarui deceniu al ultimului secol de istorie bucuresteana care s-a scurs. Din 1914 pana in 2014, traversam epocile, regimurile politice, dezastrele si sarbatorile Capitalei pentru a intelege cat de complex i-a fost parcursul mai ales in secolul al XX-lea. Ce s-a schimbat? Ce a ramas la fel? Ne place? Prindem flashback-uri de trecut pentru a intelege prezentul si, poate, viitorul. Atentie, se-nchid usile!

„Viitorul lor este prezentrul nostru, iar ceea ce pentru noi este trecutul, pentru ei a fost prezentul candva. Calatorim cu Masina Timpului prin Bucurestii de ieri, Bucurestii parintilor, bunicilor sau strabunicilor nostri.
Epocile nu se vor parcurge cronologic, ci vom face opriri aleatoare. Vizitam Bucurestii regali sau pe cei comunisti, pentru a compara mereu cu prezentul. Ce s-a schimbat? Ce-a ramas la fel? Am evoluat sau nu? Masina Timpului este cea mai buna metoda de a constata ca orasul este o fiinta vie. El se schimba de la o zi la alta, insa este nevoie de un arc peste timp pentru a vedea in ansamblu cat de mare este schimbarea. Haideti la bord!”

Prezinta Cristian Radu.