Lansare de carte O viata si toate inceputurile

Compania Passe-Partout Dan Puric va invita la lansarea cartii O viata si toate inceputurile, a tinerei scriitoare Alexandra Neacsu, vineri, 12 decembrie 2014, incepand cu ora 18:00, la Libraria Mihai Eminescu.
Ce este un roman de stare? Este ceva cat se poate de contemporan, proaspat, nascut din nevoile nespuse ale cititorului de astazi. Este o alta forma prin care literatura nu se intampla in paginile cartii, ci inafara lor, in mintea celui care citeste. Nu e o simpla poveste, este un proces in miscare, o literatura vie. Sau o surprinzatoare victorie a spiritului, cum scrie Dan Puric in prefata romanului.
Alexandra Neacsu, nascuta in 1989, este absolventa a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica, regie-teatrologie, cu master in scenaristica, actrita a Companiei Passe-Partout DP si angajata a Teatrului Metropolis. In liceu a fost membra a Cenaclului Literar Junior al Uniunii Scriitorilor, unde i-au fost publicate primele doua carti, cu care a castigat concursul national Tinere condee. Aceasta este cea de-a treia carte a autoarei, publicata de Compania Passe-Partout DP si recomandata de Dan Puric, chiar prin prefata.
La eveniment vor fi prezenti pentru a vorbi despre ce inseamna romanul de stare si mai ales despre ce inseamna O viata si toate inceputurile, profesorul universitar doctor Gheorghe Ceausu, Doctor Honoris Causa al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica, actorul Florin Zamfirescu si scriitorul Sorin Lavric, doctor in filosofie.
Invitatii vor putea auzi vocea personajului principal al romanului in lectura actritei Lamia Beligan.