Concursul de Ciclism Riders Club Haiduci si Domnite, editia a II-a, 2014

Pe 19 octombrie 2014, peste 60 de reprezentanti ai CATENA RACING TEAM din Bucuresti si din tara (Ploiesti, Constanta, Galati, Brasov, Craiova, Iasi) se vor alinia la start-ul competitiei de ciclism Haiduci si Domnite, un eveniment care va avea loc Padurea Surlari – Caldarusani.

Dupa succesul obtinut cu ocazia participarii in acest sezon competitional la alte concursuri sportive (concursul de mountain bike Macin XC, cursa de Mountain Bike Cross Country Zimbraria Neagra XC, la Campina Open MTB 2014, competitia de ciclism cross–country Rocket Bike Fest 2014 si Bucharest International Marathon 2014, editia a VII-a), echipa CATENA RACING TEAM va fi prezenta la ultimul concurs de gen din acest an.

Concursul Haiduci si domnite se va desfasura in Padurea Surlari – Caldarusani, la o distanta de aproximativ 30 km de Bucuresti, la marginea localitatii Moara Vlasiei, unde sa va da si start-ul. Evenimentul se va desfasura intr-o zona mai putin frecventata de comunitatea ciclistilor. A II-a editie se distinge printr-un traseu nou de 35 km, care uneste padurile Surlari si Caldarusani. Traseul este unul pitoresc si atractiv, care strabate o zona cu privelisti si peisaje deosebit de frumoase si care vor face ca pedalatul sa para mult mai usor si mai placut. Dificultatea traseului este redusa, insa bine echilibrata, de asa natura astfel incat atat incepatorii, cat si cei avansati sa petreaca prin miscare o zi placuta, in mijlocul naturii.

CATENA RACING TEAM este o echipa polisportiva lansata oficial pe 6 septembrie 2014 la cea de-a III-a ediție a Campina Open MTB 2014. Este alcatuita din angajați si colaboratori din Bucuresti si din tara ai FILDAS si CATENA Grup, ai TONICA Group si Senso Arte , toti pasionati de sport si de mișcare in aer liber. A fost creata la initiativa lui Radu George, Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup si este o echipa a caror membri participa la numeroase competitii sportive de mountain-bike, marathon, fotbal, cros, natatie, triathlon, body-building s.a.

CATENA RACING TEAM a fost recompensata la Campina Open MTB 2014 cu Premiul pentru Cea mai inimoasa si cea mai numeroasa echipa, iar la competitia de ciclism cross–country Rocket Bike Fest 2014 care a avut loc în Padurea Cernica, a cucerit Premiul I pentru Cea mai inimoasa echipa.