Galeria Senso la Noaptea Alba a Galeriilor 2016

Evenimentul Noaptea Alba a Galeriilor a ajuns la cea de-a X-a editie, devenind deja o traditie pentru bucuresteni sa faca turul galeriilor. In aceasta noapte speciala, Galeria Senso a intampinat vizitatorii cu expozitia de grup “Summer Art Fair”.
Pe simezele Galeriei Senso au putut fi admirate lucrarile pictorilor Alma Redlinger, Viorica Iacob, Zamfir Dumitrescu, Dan Constantinescu, Ana Ruxandra Ilfoveanu, Aurel Patrascu, Eduard Duldner, Doina Reghis – Ionescu si Edith Torony, alaturi de sculpturile artistilor Aurel Contras, Pavel Bucur, Ana-Zoe Pop si Cristian Pentelescu. Admirand expozitia, iubitorii de arta care au vizitat Galeria Senso si-au facut o fotografie alaturi de lucrarea preferata.

Despre Noaptea Alba a Galeriilor editia 2016

Cu ocazia editiei aniversare a Noptii Albe a Galeriilor, proiect initiat si organizat de Asociatia Ephemair, pe 30 septembrie 2016 au avut loc expozitii si evenimente de arta contemporana in peste 150 de spatii – galerii, spatii alternative, huburi creative si ateliere de creatie – din zece orase. Alaturi de Bucuresti, la NAG au participat in acest an Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.
Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras