Alma Redlinger – 90 de ani de viata, 70 de ani de pictura

A venit primavara si pentru a-i spori frumusetea, Alma Redlinger expune minunate lucrari de pictura pe simezele Galeriei Caminul Artei.

Artista Alma Redlinger sarbatoreste 90 de ani de viata si 70 de ani de pictura cu o noua expozitie de pictura si grafica. A primit si a daruit flori, oferind prin lucrarile sale privitorilor vibratii, miresme si culori puternice. Descoperim temele de suflet ale artistei: flori de toate felurile, imagini din atelier si personaje feminine ganditoare.

Alma Redlinger cauta peste tot, dar mai ales cauta si gaseste acel pamant intern. Acolo, in gradina in care singura a sadit imagini-bulb pe sol fertil, viata creatoare a prins radacini trainice; tulpina ei creste si cauta lumina soarelui intr-o constanta inflorire-de-sine.
Haideti sa ne lasam invaluiti de fiecare tablou! Undeva deasupra, prin mireasma florilor, simtiti in suflet si parfumul Almei?
ne invita curatorul expozitiei Adrian Buga.
Expozitia de pictura si grafica a artistei Alma Redlinger poate fi vizitata la Galeria Caminul Artei pana pe 25 martie 2014.

Acest material va este oferit de programul Catena pentru arta.

Realizator: Bogdana Contras