NICO a lansat cel mai nou album, MOTIVE la Farmacia CATENA!

Daca n-ai MOTIVE, iti dam noi unul de bucurie!
Muzica… iata unul dintre motivele pentru care ai putea sa traiesti si sa respiri irespirabilul, in fiecare weekend fierbinte din miez de vara si nu numai!
Si acum ai cateva MOTIVE muzicale in plus ca sa vii la Catena, Farmacia Inimii.

Vineri 15 iulie 2016, Nico si-a invitat si si-a asteptat fanii la Farmacia Catena din Piata Romana cu cel mai nou album intitulat Motive, cele mai noi cantece, cu discuri-cadou si sute de autografe. Printre titlurile incluse pe noul album se numara hituri precum 9 (Nico feat. F.Charm), In locul tau, Clipe (Nico feat. Shobby), (Sa-mi dai) Motive, Alt inceput (Nico feat. Sonny Flame), Amintiri, Pozitivitate, Nebuna dupa tine, Live it up, 100 de zile, Spune da, spune nu (Nico feat. Andrei Tudor) s.a.

Albumul Motive a fost lansat impreuna cu Casa de Discuri Cat Music, fiind sponsorizat de Catena, lant de farmacii a carei imagine este Nico. Evenimentul a fost marcat printr-o sedinta de autografe, ce a avut loc pe 15 iulie 2016, in Piata Romana, chiar la Farmacia Catena.

La CATENA, si muzica vine din inima!


Albumul intitulat Motive este cel de-al 6-lea din discografia lui Nico si promite a deveni unul dintre cele mai indragite de catre fanii care asteaptau de mai bine de sase ani o noua lansare. In cei aproape 15 ani de prezenta constanta si de succes pe piata muzicala din Romania, Nico a lansat cinci albume de studio: Motive (2016), Love Mail (2010), Cast Away (2007), Asa cum vrei (2005) si Gand pentru ei (2003).

Astfel, cel mai nou material discografic semnat Nico si sponsorizat de Catena a fost lansat intr-un spatiu inedit – Farmacia Catena din Piata Romana. Trecatorii au fost placut surprinsi sa se regaseasca in mijlocul unui spatiu muzical stradal si, tocmai pentru ca vremea era caniculara, sa se racoreasca intr-un loc prietenos, umbros, muzical si familiar.
Albumul contine 11 piese, dintre care, cele mai recente extrase pe single: (Sa-mi dai) Motive – la care Nico este co-autoare alaturi de sotul ei Laurentiu Matei, In locul tau (de Adi Cristescu), Alt inceput (feat. Sonny Flame, acesta fiind co-autor), Clipe (feat. Shobby).

In consecventa sa de a colabora cu muzicieni tineri din aria hip-hop, Nico a inclus pe album si piesele 9 (feat. F. Charm), Nebuna dupa tine, a carui muzica si versuri apartine mai vechiului sau colaborator Cabron (Alexandru Minculescu). Madalin Ionut Dragan (Shobby) semneaza muzica si versurile, piesei Pozitivitate. Foarte atractiva este si piesa Spune da, spune nu (feat. Andrei Tudor), o compozitie a tanarului si valorosului creator, pe versuri de Andreea Andrei.

Laurentiu Matei semneaza patru compozitii, iar Nico – o premiera absoluta! – isi pune semnatura pe titlurile Live it up (singura) si Amintiri (alaturi de sotul ei Laurentiu, instrumentist in orchestra Teatrului de Revista din Ploiesti, dirijata de Viorel Gavrila).
Intre textieri, remarcam doua nume cunoscute si pentru performantele vocale: Monica Loredana Mandrescu (Moni-K) si Cristina Balan (castigatoarea celei de V-a editii VOCEA ROMANIEI, 2016!).
Ca bonus tracks, albumul include doua foarte populare cantece legate de campaniile Catena si apartinand, muzica si versurile, lui Bogdan Tascau: Catena-Tango si Catena-Generatii.

In concluzie, compozitorii Laurentiu Matei, Adi Cristescu, Madalin Dragan (Shoby), Andrei Tudor, Bogdan Vlasceanu (F Charm), Razvan Preda (Sonny Flame) si Alexandru Minculescu (Cabron), impreuna cu textierii Ovidiu Iordache, Loredana Mandrescu (Moni-K), Cristina Balan si Andreea Andrei sunt cei alaturi de care Nico a lucrat intens pentru ca acest album sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului sau.

Cu ocazia lansarii de la farmacia Catena din Piata Romana, Nico a semnat autografe, iar albumul a fost oferit gratis, prin grija Catena, tuturor fanilor, publicului si clientilor fideli.
Octavian Ursulescu si Titus Andrei profesionisti ai radioului si scenei muzicale romanesti au vorbit despre Nico, iar Adrian Enache si Andrei Tudor au transmis mesaje video, dedicate special interpretei. Dintre colegii de breasla care au venit s-o sustina pe Nico la acest eveniment au fost prezenti Romeo Zaharia (solist al Teatrului Toma Caragiu Ploiesti), Marius Balan (solist vocal, absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, solist al sectiei de estrada a Teatrului Alexandru Davila din Pitesti), Lucia Dumitrescu (solista cu multe premii la activ, care, in ultima vreme colaboreaza cu formatia ProConsul), dar si actrita Nuami Dinescu (Tanta).
Mai mult ca sigur ca in aceasta toamna, vor fi organizate astfel de evenimente, cu lansarea discului Motive, in mai multe orase din tara.