Ma mut la tata…

De Andreas Petrescu, in regia lui Gelu Colceag. Cu Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Andreas Petrescu si Gabriel Fatu. Patru actori de care o sa radeti de la inceput pana la sfarsit.

La inceput a fost …mama

Prima piesa din aceasta serie, ( nu stiu daca va fi o trilogie sau poate cine stie vom vedea candva si cea de-a cincea parte) s-a numit Ma mut la mama. Si mama era tot senzationala Adriana Trandafir. Si autorul tot talentatul Andreas Petrescu. Se pare ca dintr-o joaca s-a apucat sa scrie o piesa. Si a iesit acest joc spumos de-a mama si copiii. Publicul cerea cu disperare o continuare. Si Andreas le-a dat-o. L-au cooptat pe Adrian Paduraru (care face haz de el insusi si crede ca seamana cu Florin Piersic) si a aparut…

Te muti la tata!

Mama il cunoaste pe… tata si-l prezinta copiilor. De-aici incolo, sala plina e marturia succesului. Textul, plin de umor, actorii, plini de talent, spectatorii, nebuni dupa comedie. O echipa sudata, o familie care traieste in armonie, doi baieti nastrusnici, o mama …autoritara, indragostita de un barbat…singur. O poveste obisnuita, dar….cu final neasteptat. Mergeti, radeti si aplaudati!
Realizatori: Mihaela Moldoveanu
Oana Georgescu