SOME NIGHT SHOW , la Teatrul de pe Lipscani

Ia, zi, dom’ regizor, viata bate teatrul? Cum e life-ul tau? il intreaba vagabondul pe regizor. Zi-ne tu cum e cu life-ul...sau cum e viata, pe romaneste.

Doua personaje, un regizor de teatru care nu mai stie cum sa cucereasca publicul si un vagabond cules din sant si adus pe scena ca sa-si dezgoleasca sufletul. Sa si-l puna pe tava. Sa faca un streptease …spiritual.

Sa-si povesteasca viata. Sa socheze publicul. Sa fie natural, nu ca un actor, care interpreteaza un rol si cand e la piata. Asta cauta regizorul. Doar ca rolurile se inverseaza. Intinzandu-i o capcana vagabondului ca sa stoarca din el esenta vietii, ajunge el insusi cel intervievat, cel care trebuie sa-si dezgoleasca sufletul pe scena. Tras la raspundere pentru toate ascunzisurile si neimplinirile lui, nu stie ce sa raspunda, ramine tacut, se balbaie…Dan Radulescu, regizorul si Catalin Babliuc, vagabondul, in montarea lui Ion Andrei Puican, dupa piesa One Night Show, a lui Mihai Ignat, sunt credibili, amuzanti, surprinzatori. O inversare de roluri extrem de interesanta care te arunca in complexitatea vietii in care nimic nu e doar alb sau negru. Nicio viata nu e doar buna sau rea. O oportunitate de a ne sonda intunecimile propriei vieti, ca sa gasim raspunsul sincer la complicata intrebare Cum e life-ul tau, omule?

Acest material va este oferit de Catena
Realizatori: Oana Georgescu
Mihaela Moldoveanu