Gala Premiilor APTR 2013, editia a XXIII-a

Cea de-a XXIII-a editie a Galei Premiilor Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR) a avut loc la Teatrul National Bucuresti intr-o atmosfera speciala.

CATENA a fost sponsorul acestui eveniment de excepţie care a reunit profesionisti ai audio-vizualului, artisti, regizori.

In concursul APTR au intrat 20 de televiziuni, 10 case de producţie si au fost jurizate 210 programe.
Televiziunea Romana a obţinut mai multe premii, iar stirile TVR au fost premiate pentru cel mai bun reportaj si cel mai bun interviu.

Antena 3, Antena 1 si trustul de presa Intact au fost premiati prin reprezentantii Mihai Gadea, Carmen Avram, Oana Stancu, Andreea Berecleanu si Dan Negru. Acestia si-au adjudecat premiile pentru cea mai buna emisiune de investigatie, cea mai buna ancheta, cel mai bun reportaj, cea mai buna prezentatoare. Au mai fost premiate posturile DIGI 24, Realitatea TV, Money TV, Romania Tv.

In palmaresul acestei editii a Premiilor APTR au punctat si vedete ale emisiunilor de diverstiment, talk-show-urilor sau reportajelor de colectie precum Horia Moculescu, Iuliana Marciuc, Iuliana Tudor, Mihai Gadea, Carmen Avram, Oana Stancu, Rares Nastase.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu

Foto: Sebastian Oros