Talk To The Bomb

Dupa un text de Rucsandra Pop, in regia Lalei Misosniky, Talk to the bomb e o piesa cu trei personaje, trei povesti , trei destine. Ce au in comun? O fata si iubirea ei…

O iubire-n Vama Veche

E vara in Vama Veche…si tot acolo e marea…e soarele…e senzualitatea care pluteste in aer. E simplu. Un baiat vede o fata. Fata i se pare interesanta, citeste mult, nu e foarte frumoasa, dar lui ii seamana cu o zana. Fata vede si ea un baiat. Blond, frumos, puternic, voinic. Nu au prea multe in comun, dar niciunul nu stie inca. Proiectiile fiecaruia lucreaza din greu ca sa-l faca pe celalalt sa arate ca un zeu, respectiv zeita. Primul baiat care vede fata ramane cu buza umflata, caci ea nu are ochi decat pentru voinicul ei. Mai departe….love is in the air?!

Spectacol terapie

N-am sa va spun continuarea….puteti vedea povestea la Godot-Cafe Teatru, salaSubScena.
Va spun doar atat. Mergeti cu incredere, e aproape ca la terapeut, doar ca altcineva spune povestea (poate fi si a voastra), ceea ce ajuta. Ne ajuta pe fiecare sa intelegem mai multe despre noi si despre cum proiectam pe ceilalti niste povesti fantastice a caror legatura cu realitatea este foarte, foarte fragila.

Talk To The Bomb

De: Rucsandra Pop
Cu: Gratiela Badescu, Alex Fifea si Dan Lupu
Regia: Lala Misosniky
O productie Lorgean Theatre
Realizatori: Mihaela Moldoveanu
Oana Georgescu