CATENA RACING TEAM la ASALTUL LUPILOR 2015

Vă invităm pe 18 aprilie să participați și să îi susțineți pe cei 8 membri ai CATENA RACING TEAM la una dintre cele mai spectaculoase, incitante şi atractive competiţii - ASALTUL LUPILOR 2015:

Daniel Ioniță (coordonator Catena IT Harware / București)
Ștefan Bălțat (farmacist Sef Fildas / Otopeni),
Oana Georgescu (realizator și PR Specialist / Televiziunea online Senso TV)
Ioana Bercaru (redactor/Televiziunea online Senso TV)
Dorin Marin (departament IT / Fildas București)
Alexandru Nicolae Tudosescu (agent servicii clienți / București)
Răzvan Ştefăniţă Ţucă (funcționar Administrativ / Fildas Craiova)
Laurențiu Palici (farmacist șef / Filiala Craiova)

ASALTUL LUPILOR este o cursa cu obstacole (5 km și 30 de obstacole) pe teren accidentat, necompetitiva. Obstacolele sunt inspirate din antrenamentul militarilor profesionisti.

Evenimentul va avea loc in Bucuresti, pe data de 18 aprilie, ora 9.00, in poligonul de instructie al Batalionului 2 Infanterie “Calugareni” – unitate de elita a armatei romane care a participat cu succes la numeroase misiuni in teatrele de operatii dinafara tarii. Acesta contine foarte multe elemente intalnite in pregatirea miltara de specialitate. Traseul include portiuni cu obstacole construite special si are o lungime de 5 km. Competitia se adreseaza oricarei persoane de peste 16 ani, barbati si femei, persoanelor energice care in mod curent
fac sport sau frecventeaza salile de sport, persoanelor care duc o viata activa si sanatoasa
si oricui isi doreste o noua provocare.

PARCURGEREA TRASEULUI ESTE O „LUPTA” CU SINE A PARTICIPANTULUI SI O METODA DE DESCOPERIRE A LIMITELOR FIECARUIA

ASALTUL LUPILOR este:

SINGURA CURSA organizata de persoane cu o mare experienta in misiuni militare (Angola, Irak, Afganistan, Ethiopia, Somalia)
SINGURA CURSA care se desfasoara intr-un poligon militar de instructie
Datorata parteneriatului cu Regimentul 1 Mecanizat „ARGEDAVA” & Batalionul 2 Infanterie „CALUGARENI” (prima unitate militara din Romania care a participat la misiuni in afara tarii)

„Am ales pentru competitiile noastre un simbol nobil și puternic, folosit de mii de ani și transformat în legenda. Asaltul Lupilor este mai mult decat o cursa cu obstacole, este o comunitate de valori, insumand curajul si spiritul de camaraderie ale fiecaruia dintre noi. ASALTUL LUPILOR isi propune sa va scoata din zona de confort pentru a cunoaste oameni noi, a va distra si a trai sanatos” – spun organizatorii.

Concursul va începe la ora 9:00, odată cu sosirea participanților care vor fi întâmpinați de vedeta de televiziune Gianina Corondan. La finalul cursei, simpatica prezentatoare TV îi va înmâna fiecărui participant, medalia de finisher.
Evenimentul ASALTUL LUPILOR se va încheia cu o petrecere tot în zona centrală, unde se va servi masa în regim cazon (bucătărie de campanie), se vor schimba impresii și unde fiecare-și va povesti aventurile. Și tot atunci, cei mai norocoși vor avea șansa să câștige unul dintre premiile puse în joc cu sprijinul sponsorilor, în cadrul tombolei prezentate de binecunoscuta vedetă de televiziune.
Și, pentru că la astfel de evenimente amintirile sunt cele mai importante, pe parcursul întregii zile, atât spectatorii, cât și concurenții vor fi ”urmăriți” de echipele de ”paparazzi”.

Pentru susţinătorii CATENA RACING TEAM:
Spectatorii vor putea urmări desfășurarea cursei din zona centrală, unde urmează să fie amenajate diverse spații (parcare, bar&snacks, loc de joacă pentru copii, de servit masa, punct de prim ajutor, etc.).

Nu uitați!

Data: 18 aprilie 2015, incepand cu ora 09:00
Locația: Poligonul militar de instructie al “Batalionului 2 Infanterie Calugareni”
Adresa: Sos. Oltenitei nr. 290, Sector 4, Bucuresti