Volpone, la Teatrul Mic

Spectacolul Volpone, in regia lui Vlad Cristache, ii are ca protagonisti pe Gheorghe Visu si pe Cristi Iacob in rolurile celor doi escroci imaginati de Ben Jonson.

Povestea lui Volpone – cel mai siret sarlatan din Piata San Marco “este cea a oricaruia dintre farsorii de mare calibru: minciuna bine deghizata in jocul abil de-a bolnavul inocent”. In rolurile credulilor lacomi ii putem vedea pe Mihai Dinvale – Corbaccio, batranul abulic visand la o a doua tinerete, Marius Stanescu – Voltore, avocatul pe cat de abil, pe atat de ticalos, Tache Florescu – Corvino, sotul gelos care schimba oricand cinstea pe avere, dar si pe Radu Iacoban, Irina Radulescu, Viorel Cojanu s.a.

Scenografia o semneaza Vladimir Turturica, miscarea scenica – Arcadie Rusu, muzica – Lucian Maxim, light design – Iulian Baltatescu.

In mijlocul apelor din Canale Grande, in acordurile muzicii live sustinute de Lucian Maxim, itele acestui scenariu se incurca intr-o comedie plina de fantezie, energie si surprize. Un spectacol vesel despre lumea hada a cursei pentru banul care dezumanizeaza totul.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator Ema Nicola.