Unora le place swingul, la Teatrul de Arta Bucuresti

Teatrul de Arta din Bucuresti prezinta spectacolul „Unora le place swingul“, dupa Donna Hoke, in regia lui Claudiu Puscau. Din distributie fac parte actorii Lavinia Munteanu, Anca Manolescu, Edgar Nistor si Marius Calugarita.

Teatrul de Arta prezinta spectacolul in felul urmator: „Ce legatura poate exista intre doua cupluri vecine, un pui de elefant, sex si lasagna? Iata un raspuns pe care il puteti afla numai daca veti accepta sa va dezbracati de prejudecati si sa deveniti spectatori ai unui spectacol al contrastelor, in care nonconformismul se imbina cu sensibilitatea, iar umorul cu profunzimea sentimentelor“.

Subiectul principal al piesei nu este swingul si nici ineditul descoperirii acestul mod de viata, pentru unii. Este vorba despre problemele cuplului din lumea noastra, supus presiunilor consumerismului si goanei dupa nou, in absenta unei comunicari autentice si a unei apropieri care sa aiba in centrul preocuparii fiinta care e langa tine si nu divertismentul.

Montarea este minimalista, preocuparea regizorului fiind sa construiasca relatiile, nu tocmai simple, dintre personaje. Ceea ce a si reusit.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Ema Nicola.