UNA HISTORIA DE TANGO

O calatorie in timp prin cele mai importante etape ale tango-ului, povesti eterne intre un El si o Ea, personaje carismatice si o ambianta fina. Este un spectacol de dans pasional, puternic, plin de energie, un spectacol in care performanta este pe primul loc.

Prezenta coregrafilor Doina si Florin Botis in rol de interpreti completeaza trupa de actori a teatrului si aduc un plus de energie prin vitalitatea si prospetimea calitatii lor de miscare.
“Am fost inspirata in crearea acestui spectacol, inspirata de actorii extraordinari care si-au deschis bratele si m-au primit in cadrul lor si inspirata de acest teatru proaspat si tanar, care se reinventeaza cu fiecare spectacol.”(Ioana Macarie)

Evolutia extraordinara a acestor actori minunati este sustinuta si inconjurata de scenografia si costumele Oanei Draghici. Cu multa atentie la detalii ea a reusit sa valorifice fiecare etapa istorica si sa puna in prim plan, prin proiectie si scenografie, autenticitatea povestilor si atmosfera specifica.
Un spectacol de Ioana Macarie

Sursa: Teatrul Masca ( www.masca.ro )