Tamara Buciuceanu-Botez pe Walk of Fame

Actrita Tamara Buciuceanu-Botez, una dintre figurile legendare ale comediei romanesti, a primit o stea pe Aleea Celebritatilor - Walk of Fame- din Piata Timpului din Capitala, in semn de recunoastere pentru intreaga sa cariera.

La eveniment au participat: actorul George Ivascu, director al Teatrului Metropolis, actorul George Mihaita, director al Teatrului de Comedie, si actorii Sebastian Papaiani, Stela Popescu, Mircea Albulescu, precum si profesorul universitar Ion Tobosaru.

Tamara Buciuceanu-Botez este cea de-a saptea personalitate culturala care primeste o stea pe Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) din Piata Timpului Bucuresti, situata in imediata vecinatate a magazinului Cocor. In cadrul evenimentului de decernare, “doamna teatrului romanesc” care a implinit recent varsta de 82 de ani, a primit o stea de aur oferita de Casa de bijuterii Sabion si insemnele capitalei oferite de Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei.

In ciuda defectiunilor tehnice aparute la instalatia de amplificare a sunetului, vocea inconfundabila a Tamarei Buciuceanu s-a facut auzita.