Super-fericitii de la Teatrul Foarte Mic

Spectacolul Superfericitii, al carui text si regie le semneaza Catinca Draganescu, este premiera cu care Teatrul Foarte Mic deschide anul 2014.

Lumea in care se misca personajele inchipuite de Catinca Draganescu, ar vrea sa fie realitatea noastra cea de toate zilele, la care se adauga o doza de absurd, de comic si de show cu orice pret, pentru ca Fericirea imaginata de personaje este exterioara, zornaitoare si obtinuta pe cai artificiale.

In distributie pot fi vazuti Ruxandra Enescu (Doamna C), Claudia Prec (Domnisoara D), Mihaela Radescu (Doamna B) si Bogdan Talasman (Domnul B), care intruchipeaza patru oameni mai mult sau mai putin obisnuiti, in cautarea fericirii.
A lua sau a nu lua Economil. Aceasta e intrebarea. Alege singur calea spre fericire! Super-fericitii sunt, de fapt, niste super-nefericiti care se straduiesc din rasputeri sa-si mascheze esecurile de ochii celorlalti.

Spatiul imaginat de arhitecta Gabriela Albu sugereaza o zona a recurentei, al alunecarilor repetate si iremediabile, intr-un univers care este in cadere si al carui final nu poate fi decat intr-o balta de sange.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator Ema Nicola.