Premiera filmului Nasa

Filmul “Nasa”, care a avut premiera la Cinema PRO din capitala, aduce publicului bucurestean o comedie plina de actiune in regia lui Jesús del Cerro si Virgil Nicolaescu (aflat la debut in lungmetraj), cu Whitney Anderson in rolul principal.

„Nasa” este o comedie de familie. Jennifer este o americanca frumoasa stabilita in Romania, cu o cariera de profesoara de literatura. Este casatorita cu Radu Prodan, un respectat finantist roman si impreuna au un baiat de 10 ani, extrem de inteligent, David. Intr-o buna zi, in timpul unui botez la care participa in calitate de nasa, politia navaleste in biserica si il aresteaza pe sotul ei, ocazie cu care Jennifer afla ca „respectabila” afacere a lui Radu consta de fapt in spalare de bani pentru un temut mafiot local, Spanu – The Madfather.

Asa se face ca eroina se trezeste prinsa intr-o poveste cu mafioti adevarati, cum nu vazuse pana atunci decat in filme. Produs de MediaPRO Pictures, “Nasa” atrage publicul roman avid de comedii prin cooptarea in proiect a unor nume cunoscute din showbiz-ul romanesc precum Alex, Smiley sau Jojo (Catalina Grama).

Distributia : Dragos Bucur, Whitney Anderson, Catalina Grama, Razvan Vasilescu
Regia : Virgil Nicolaescu, Jesús del Cerro
Scenariul : Tudor Voican, Viorel Mihalcea,