Pepino & Shakespeare

Marele Pepino & Marele Will


Premiul UNITER pentru teatrul de papusi, Ordinul National Pentru Merit in Grad de Cavaler, Doctor Honoris Causa al Universitatii de Arte din Targu Mures, regizor, profesor la UNATC, scenograf, constructor de papusi, scenarist, autor de carti de specialitate, unul dintre putinii care stiu aproape totul despre teatrul de animatie…acesta este Cristian Pepino.

Pasionat dincolo de cuvinte de arta manuirii papusilor cat si de papusi in sine ca niste veritabili actori, Cristian Pepino il prezinta pe Shakespeare cu atata umor, jucand clasicele si binecunoscutele scene din Romeo si Julieta sau Hamlet atat de bine incat cred ca si marele Will ar fi fost impresionat pana la lacrimi…de bucurie, fireste.

O joaca de papusi pentru adulti

Play Shakespeare este un spectacol nonvebal, o parabola ce reinterpreteaza intr-o cheie moderna mitul lui Hamlet si binecunoscuta poveste a lui Romeo si a Julietei sale. Pe parcursul spectacolului presarat cu gaguri ce amintesc de filmul mut se pot intalni si unele personaje celebre din viata noastra reala care se joaca de-a rasu-plansu, amintindu-ne ca Shakespeare este contemporanul nostru, ca personajele sale se pot recompune tot timpul, ramanand viabile, credibile.(Cristian Pepino)

Play Shakespeare un spectacol de teatru cu papusi pentru adulti

Regia: Cristian Pepino
Adaptare: Cristian Pepino
Scenografia: Cristina Pepino, papusi: Cristian Pepino
Muzica: (ilustratie muzicala) Cristian Pepino
Distributia: Mihai Dumitrescu, Cristian Mirescu, Marin Fagu, Geo Dinescu, Roxana Visan.
Teatrul Tandarica

Acest material va este oferit prin programul Catena pentru Arta

Realizatori: Mihaela Moldoveanu
Ioana Bercaru