NOI4, de Lia Bugnar…

De fapt , EI4, adica Lia Bugnar, Maria Obretin, Ilinca Manolache si Marius Manole. 4 dintr-o lovitura, adica patru actori exceptionali, patru prieteni, patru naturi diferite, patru roluri.

Maria, o frumusete gen Monica Bellucci, Lia, o parasuta din canale, Ilinca, o amanta sexy, Marius, un tradator in amor, un pic cam chel si cu burta…

Urmariti filmul de mai jos si mergeti sa vedeti piesa. Cei 4 au vorbit aproape o ora si pareau ca o pot tine asa pana dimineata… despre cat de mult le place lor ceea ce fac in piesa asta si cat de norocosi sunt ca joaca impreuna. Si pe buna dreptate. Ce norocosi suntem si noi ca ei se cunosc, se inteleg si se iubesc! A fost un interviu atipic. De fapt n-a fost niciun interviu. Patru prieteni buni, care deapana amintiri placute, pe care le si traiesc si le imbogatesc in fiecare seara pe scena. Si ne-au lasat si pe noi sa luam parte la asta. Ca martori. Si a fost placut.

Mergeti la piesa! Se joaca des la Godot Cafe Teatru din Bucuresti! O sa radeti, or sa va dea si lacrimile, de ras sau de plans, depinde cat sunteti de sensibili. Oricum, veti avea si voi o seara pe care sa v-o amintiti cu placere!

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator Mihaela Moldoveanu