Mike Godoroja and Blue Spirit 6 – Garana Jazz Festival 2011

Spectacolul de World-Music a propus publicului de la Garana o experienaa inedita, in care intercatiunea muzicala dintre membrii trupei si relationarea cu publicul reprezinta cheia succesului.

Mike Godoroja & Blue Spirit au facut sa rasune in Poiana Lupului o serie de piese originale, unele de pe albume clasice, altele in prima auditie.Blue Spirit este un proiect pe care Mike Godoroja l-a initiat si conceput in vara lui 1997. Pe atunci din formatie faceau parte: Manuel Savu – chitara, Florentin Milcov – claviaturi, Stefan Moisa- tobe si Capitanul- chitara bass.

In cei 10 ani de activitate conceptul Blue Spirit a inglobat mai multi muzicieni si s-a prefigurat intr-o zona muzicala de „fusion blues” realizata in limba romana. Numele lui Mike Godoroja ca autor al acestui concept a devenit in timp element asociat cu numele proiectului si ca atare albumele si afisele de concert, dupa anul 2005, cuprind titulatura Mike Godoroja & Blue Spirit.Blue Spirit are aproape 1.400 de concerte sustinute, cel de la Garana fiind unul inedit, avand in vedere ora tarzie si ploaia.