Julius Caesar – Godot Cafe -Teatru

Tanarul regizor Eugen Gyemant propune la Godot o montare inedita: Julius Caesar de William Shakespeare. Un show excentric care marcheaza prima montare a unei tragedii shakespeariene pe scena din Blanari nr.14.

Pastrand textul si problematica piesei lui Shakespeare, spectacolul transforma Roma antica intr-un cabaret cu scena si podium. Cantecul, dansul, decadenta si opulenta (aducand aminte de Caligula, un alt imperator roman) contureaza un univers atemporal. Julius Caesar de la Godot poarta marca satirica a lui Eugen Gyemant, iar comicul, ironia si extravaganta contrasteaza cu jocul in cheie realista al actorilor (care reda, de fapt, gravitatea subiectului piesei).
Joaca Tudor Aaron Istodor, Lucian Iftime, Dan Radulescu, Emilian Oprea, Andrei Seusan si Ionut Grama. Scenografia, costumele si afisul – Tudor Prodan. Coregrafia – Andrea Gavriliu.

Spatiul de la Godot Cafe-Teatru, prin conceptul unic, imbinand fizionomia unei cafenele cu cea a teatrului clasic, dotat cu scena, cortina si pian, este un loc ideal pentru ‘independentii’ care sunt dornici de experiment si carora nu le este frica sa greseasca.