Invazia – Close-Act Theatre- FITS 2012

Close-Act Theatre este o companie internationala de teatru de strada, care a fost fondata in 1991 in Tarile de Jos.Grupul s-a format prin colaborarea de designeri, actori, dansatori, coregrafi si muzicieni, toate disciplinele fiind combinate.

Cele mai multe dintre spectacolele lor sunt facute pentru un public de 5.000 pana la la 10.000 de oameni. Directorii artistici sunt Hesther Melief si Aerts Tonny. Aceasta forma unica de teatru interactiv de strada, se face in mijlocul publicului mentionat. Povestile prezentate pot parea ireale, dar utilizarea tehnologiei, capacitatea, pasiunea si abilitatile actorilor, mediul creeaza un sentiment de realitate.

Animale uriase se misca printre spectatori. O lume mitica se trezeste la viata. Vocile animalelor se aud de peste tot. O silueta intunecata apare, urmata de pasari preistorice care zboara deasupra. Spatiul nostru este complet ocupat cand aceste creaturi incep sa se desfasoare. Creaturile vin din toate partile, iar oamenii raman cu un aer confuz.

Oare sa fuga sau se le urmeze? Haosul se opreste la auzul unui cantec magic care atrage animalele si le linisteste! „Invazia” este un spectacol de strada foarte mobil care va face publicul sa reactioneze. Publicul, de la tineri la batrani, vor uita ca, de fapt, in spatele acestor costume sunt actori. Multimea intra in joc si incepe sa se miste precum marea. Valul ii ia pe toti. O experienta de-a dreptul unica!