Hamlet, in regia lui Marcel Top

O noua montare a lui Hamlet vine pe scena Teatrului Nottara, intr-o distributie de exceptie: Maia Morgenstern, in rolul reginei - mama lui Hamlet - fiul actriţei, Tudor Aaron Istodor, in rolul principal si Marius Bodochi in rolul regelui Claudius.

Pe langa actorii din rolurile principale ii putem vedea pe Laura Cosoi, Dorin Andone, Viorel Paunescu, Cristina Mihailescu, Mihai Stanescu, Smaranda Caragea, Alexandra Murarus si Andrei Runcanu.
Costumele sunt realizate de Adina Buzatu si Razvan Ciobanu, iar pantofii de Stefan Burdea.
Potrivit declaratiei regizorului, interesul pentru cea mai cunoscuta si cea mai provocatoare piesa a lui William Shakespeare, este legat in primul rand de umanitatea protagonistului, tratat in această abordare ca erou si antierou in acelasi timp.

In aceasta noua viziune regizorala celebrul monolog al lui Hamlet devine un dialog dintre el si Ofelia, ca expresie a opozitiei dintre moarte si viata, iar Rosencrantz si Guildenstern sunt doua ispite senzuale si inteligente, aflate in slujba regelui, menite sa obtina informatii pretioase in timpul momentelor intime petrecute impreuna cu dusmanii tronului.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator Ema Nicola.