Festivalul International de Statui Vivante 2011

Teatrul Masca organizeaza in Parcul Herastrau in perioada 10-13 iunie Festivalul International de Statui Vivante, singurul eveniment de gen din Romania.

“Un Festival dedicat statuilor vii este o sansa oferita publicului nostru de a trai din plin misterul creatiei, de a iesi, fie si pentru cateva clipe, din cenusiul vietii de zi cu zi, de a se bucura de frumos, de energie, de seninatate, de calm, de zambet. Un parc precum Herastraul, atat de frumos si atat de iubit va purta in amintirea aerului si frunzelor sale iluzia pe care, ca o Fata Morgana, i-o vor fi daruit statuile noastre vii, iluzia ca este insusi Universul in care forta fantastica a Actorului insira planete si galaxii, comete si nori nesfarsiti de praf stelar. Pentru patru zile, Parcul Herastrau va fi ascunsul si misteriosul creuzet al lui Dumnezeu!”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Intrarea de la Arcul de Triumf sau Charles de Gaulle, Aleea Cariatidelor, Fantana Modura si Aleea spre Expoflora vor deveni locul de pelerinaj al unor personaje desprinse din timpuri de mult apuse.
Alaturi de actorii Teatrului Masca vor participa la acest eveniment trupe din Italia si Polonia cu spectacole ce combina elemente de pantomina, comedie, dans si animatie. In fiecare seara de festival, trupa Shadows Art va pune in scena cate o poveste ilustrata de jonglerii cu foc, muzica si dans.
Statui vivante de marmora, de bronz sau de lut, in spectacole sau individuale, vor anima de vineri pana luni Parcul Herastrau si il vor transforma in La Rambla bucurestenilor.

Eveniment organizat de: Teatrul Masca
Eveniment recomandat de: Smart FM
Parteneri media : Bucuresti FM, Port.ro, Senso Arte, Acasa.ro, Sapte Seri, PR Wave.ro, Prichindelulmeu.ro