De Ziua Europei, Placido Domingo provoaca ‘Romania Ode2Joy’

Sustinator al culturii si civilizatiei europene din care si Romania face parte, brandul CATENA accepta provocarea Asociatiei Culturale Patrimoniu pentru Viitor de a promova clipul muzical Romania : #Ode2JoyChallenge, cu ocazia Zilei Europei, 9 Mai.

Anul acesta, Ziua Europei vine cu propunerea Maestrului Placido Domingo de a ne exprima bucuria ca suntem cetatenii Europei. Maestrul ne propune sa contribuim la aceasta aniversare cu propria interpretare a Imnului Oda Bucuriei.

Interpretati versiunea originala sau creati propria versiune a Odei Bucuriei! Daca nu puteti canta cu vocea sau la un instrument, atunci dansati, jucati, recitati, faceti o fotografie… Realizati propria voastra Oda a Bucuriei, propria Oda a Europei! Speram ca veti contribui cu totii! ne-a indemnat Maestrul Placido Domingo.

Asociatia Culturala Patrimoniu pentru Viitor a acceptat provocarea Maestrului Domingo si lanseaza pe 9 mai clipul muzical Romania: #Ode2JoyChallenge. Haideti sa-l facem viral !

Am fost incantat sa vad cata creativitate si pasiune regasesc in diversitatea de contributii la proiectul nostru #Ode2Joy Challenge (…). Mai presus de orice, toate vorbesc despre ceva ce avem cu totii, impreuna : credinta in valorile noastre comune si iubirea pentru patrimoniul cultural care pe o impartasim a declarat Plácido Domingo, presedintele Europa Nostra.

Catena sustine arta! Catena sustine #Ode2JoyChallenge!