B.Fit in the Street 2013

Peste 200 de artisti renumiti in Europa au evoluat intr-o desfasurare de forte artistice de anvergura la cea de-a V-a editie a festivalului B.Fit in the Street organizat de ArCuB.

Timp de patru zile spectacolele de teatru de strada au avut loc in Piata George Enescu, Centrul Istoric, Piata Universitatii – la statui, Parcul Cismigiu si pe toate bulevardele centrale. B-FIT in the Street! a fost deschis de cea mai importanta trupa romaneasca de acrobatie aeriana – Xtreme Project & Mirel Cumpanas alaturi de Orchestra Silvestri, dirijata de Tiberiu Soare.

Peste 15 de trupe din sase tari (Franta, Olanda, Spania, Italia, Belgia si Romania) au oferit bucurestenilor spectacole atractive si interactive. Acest eveniment aduce o atmosfera feerica in Capitala si transforma centrul orasului intr-un univers colorat, in care artistii jongleaza cu artele cele mai diverse pentru a oferi spectatorilor un amestec surprinzator de emotii si reflectii. Prin reprezentatiile lor, actorii incearca sa interactioneze cu publicul, modificand raporturile dintre spatiu, ritm si receptare.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator Ema Nicola.