Afise de colectie JAZZ IN TIME editia a IX a

La sfarsitul acestei toamne, Timisoara a rasunat din nou de muzica de jazz. Marius Giura, directorul Festivalului de la Garana si ac celui de la Timisoara, a mizat din nou pe muzica nordica.

Si din nou, a castigat si a bucurat publicul prezent in cele doua sali, Filarmonica Banatul și Casa de Cultură a Studenților.

Surpriza pentru cei dornici de festival a fost si vernisarea unei expozitii de afise unicat, de colectie, din perioada anilor 70, 80. Expozitia de afise intitulata “JAZZ IN TIME”, s-a vrut un remember al efervescentei activitati jazzistice din Timisoara anilor ’70 -’80, cu participarea lui Valeriu Sepi, autorul majoritatii afiselor expuse si a lui Ioan Bacalete, promotorul si initiatorul Clubului de jazz din acei ani. In festival a rasunat muzica celor de la Wojtek Pilichowski & FunCuBello (Polania, Cehia, Germania, Romania), Eivind Aarset Codex Sonic (Norvegia), Iiro Rantala & Ulf Wakenius (Finlanda, Suedia), Svante Henryson & Mathias Algotsson (Suedia), Djabe (Ungaria), Joshua Redman Trio featuring Reuben Rogers & Gregory Hutchinson (USA), Craig Taborn Heroics Quartet (SUA) si Arild Andersen Trio (Norvegia).

Realizatori: Mihaela Moldoveanu

Oana Georgescu