Adrian Sitaru, intre emotie si umor in Domestic

DOMESTIC este al treilea lungmetraj semnat de Adrian Sitaru (dupa multipremiatele PESCUIT SPORTIV si DIN DRAGOSTE CU CELE MAI BUNE INTENTII).

Cel mai recent film al regizorului Adrian Sitaru, comedia dulce-amaruie DOMESTIC, este o poveste despre oamenii care mananca animalele pe care le iubesc si animalele care iubesc oamenii neconditionat. Un iepure, o gaina, o pisica, un ciine si un porumbel trec prin viata personajelor principale, influentindu-le evolutia. Cu un imaginar minunat, dar si dureros de real, DOMESTIC este povestea copiilor, adultilor si animalelor care convietuiesc sperind la o viata mai buna.

Filmul urmareste povestea a trei personaje principale – domnul Lazar (Adrian Titieni), domnul Mihaes (Gheorghe Ifrim) si Toni (Sergiu Costache) – si a animalelor lor, cu totii nevoiti sa locuiasca impreuna in aceeasi comunitate a blocului. Antrenate de o serie de evenimente amuzante, absurde, insa totusi realiste, fiecare dintre cele trei personaje completeaza povestea celuilalt, influentind-o intr-o anumita masura.

Din distributie mai fac parte Clara Voda, Ioana Flora, Ariadna Titieni, Dan-Cristian Hurduc, Natasa Raab, Marian Ralea, Gabriela Popescu.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Ema Nicola.