Aproape Maine

Premiera de la Teatrul de Arta Bucuresti, dupa un text de John Cariani, in regia Andreei Vulpe, ne infatiseaza iarasi problema eternei iubiri... care ne ia pe nepregatite, iar uneori ne frange inimile.

Maine este aproape un oras

Doar o asezare. Polara, intr-o nemarginire inghetata, aproape un oras, fara a fi oras ca forma de organizare. In acest loc, iubirea da tarcoale.unele inimi ingheata si se frang la propriu, altele se incalzesc si incep sa simta din nou.

Intr-un aproape oras, iubirea e..aproape

Cand aurora boreala apare pe cerul spuzit de stele, locuitorii din Maine se trezesc ca dragostea le intra in casă pe nepusa masa. Unii aproape ca-si gasesc dragostea, altii aproape ca o pierd, iar altii isi prind urechile in ea. Dar inimile aproape se repara in acest joc al dragostei, pe care The Dallas Observer il numeste Visul imblanit al unei nopti de iarna .
Aplauze pentru excelenta distributie a spectacolului: Cristina Juncu, Sabrina Iaschevici, Alice Nicolae, Vladimir Albu, Ionut Visan, Corneliu Ulici/ Mihai Cojocaru. Scenografia ii apartine lui Dan Titza.
Acest film va este oferit prin programul Catena pentru Arta
Realizatori: Oana Georgescu
Mihaela Moldoveanu