V for Vintage LUCKY 13

Ceasul bun, pisica 13!


Norocul este ceea ce faci din el – acesta este mesajul editiei cu numarul 13 a targului de design romanesc si cultura vintage V for Vintage LUCKY 13. Evenimentul aflat acum sub vraja numarului 13 are loc in weekendul 8 – 9 noiembrie 2014 la Casa Universitarilor (Strada Dionisie Lupu 46) – un conac cu influente gotice atat de potrivit pentru o poveste cu aer mistic.

Iar pentru ca V for Vintage este un eveniment cat se poate de modern, ba chiar avangardist, de data aceasta superstitiile se supun dorintelor publicului si participantilor. Pregateste-te deci pentru o editie cu cel mai norocos numar 13, pisici negre pe care nu trebuie sa le ocolesti și scari sub care poti chiar sa te opresti pentru o mica sedinta foto. Si ca sa nu ajunga pana la tine nici urma de ghinion, foloseste-te in cele doua zile de targ dress code-ul purtator de noroc jur pe rosu – intre un detaliu si un total look red, ai toata libertatea de expresie.

Superstitiile intrate în spatiul urban au o latura fashion evidenta, care i-a inspirat pe designerii romani sa creeze colectii capsula intr-un registru curajos: culori puternice, opulenta, mesaje imprimate, accesorii – simbol – exact ce cauta persoanele increzatoare, carora nu le e frica sa iasa în evidenta, adica publicul V for Vintage.

Ca de fiecare data, V for Vintage reuneste o varietate mare de de expozanti, în sectiunile de-acum cunoscute: Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, zona Molecule F & Friends.

La ediția V for Vintage în cheie mistica nu pot lipsi invitatii de seama care s-au intersectat deja in colectii si concepte cu tema: Murmur /// Mandra Chic /// Lia Aram

Colectiile capsula construite pe structura magica a superstitiilor se afla in exclusivitate la V for Vintage Lucky 13.

La V for Vintage numarul 13 se da peste cap si devine o expresie a sansei, o inspiratie pentru cautatorii de vintage si pentru invitati sa intre in atmosfera sofisticata.

V for Vintage se reinventeaza cu fiecare noua editie, asa ca nu poti lipsi de la niciuna dintre ele. De data aceasta, la editia LUCKY 13, te asteapta un beauty room cu cosmetice bio si aromoterapie, unde un hairstylist si un make – up artist ofera idei si fac loc surprizelor.

Tombola V for Vintage, una din traditiile targului, pregateste zeci de premii pentru toti vizitatorii.

Te asteptam pe 8-9 noiembrie la Casa Universitarilor, sa levitezi prin saloanele gotice ale Casei Universitarilor in atmosfera speciala tesuta de superstitii, aparitii si disparitii!

Visit www.vforvintage.ro
Like www.facebook.com/vforvintagefair
Befriend www.facebook.com/viforv
Follow https://twitter.com/#!/VforVintageFair